Diensten voor particulieren


Belastingaangifte

Ieder jaar moet de Belastingaangifte weer gedaan worden. 
Dit kan moeilijke materie zijn, zeker als u niet dagelijks met fiscale zaken bezig bent!

SENS Administraties helpt u hier graag bij.


Kosten: € 79,50 incl. BTW voor een digitale afhandeling, € 100,- inclusief BTW voor een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

 

Op zoek naar de checklist? Klik hier


Zorgtoeslag

Het aanvragen van zorgtoeslag kan u zelf doen via de website van de Belastingdienst door in te loggen met uw Digid. Toch kunnen we ons voorstellen dat dit lastig of complex is.

 

We verzorgen dit graag voor u.

 

Kosten: € 32,50 incl. BTW


Voorlopige aanslag

Een belastingaanslag kan letterlijk een grote aanslag zijn op uw portemonnee: een fors bedrag aan belasting terugbetalen. 

Andersom kan natuurlijk ook: door bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe woning kunt u vaak een flinke teruggave verwachten.

 

Om niet voor verrassingen te komen kunt u een voorlopige aanslag aanvragen. U ontvangt of betaalt dan maandelijks een bedrag.

Wij verzorgen graag uw aanvraag bij de Belastingdienst.

Kosten: op aanvraag.


Ordenen administratie

U kent misschien het wel: ongeopende enveloppen van uw energiemaatschappij, bank en postorderbedrijf liggen op een grote stapel. U heeft geen overzicht meer... 

SENS Administraties helpt u graag structuur hierin aan te brengen.

Samen kijken we hoe we structuur in uw zaken kunnen aanbrengen. We bieden handvatten zodat u zelf alle touwtjes in handen krijgt en daarmee verdere problemen voorkomt!

Kosten: op aanvraag.